Fabricación de Precisión S.A.

Fabricación de Precisión S.A.


Carretera Panamericana, km 94 1/2 León- Chinandega. Contiguo a Agro-alfa. - León - Nicaragua

Telefoon:(505)23114204
Mobiel:84081153
88064227
RPM/RPC:88699407
89168923
WWW http://www.plastiquespv.com/
Precision Manufacturing is een bedrijf met de Canadese hoofdstad, heeft een jarenlange ervaring in Midden-Amerika, maken deel uit van de PV-industrie, gevestigde en erkende onderneming op het gebied van corrosiebestendige (glasvezel) composietmaterialen, dual laminaten en thermoplastische basis in Rigaud, Quebec opgericht sinds 1980.

In precisie fabricage, wij zijn gespecialiseerd in glasvezel, bieden en we maken verschillende, apparatuur en systemen voor de behandeling van afvalwater (zandfilters, lamellen, luchtreinigers) of rioolwater product gemeenten en gemeenschappen, afvalwater geproduceerd door diverse industriële processen. Wij fabriceren ook opslagtanks van elke omvang en mogelijkheden, vetafscheiders, glasvezel shelters (cabines), voeringen voor buizen en pijpen van verschillende maten en diameters, palen voor stroomverdeling, telecommunicatie.
Wij zijn een fabriek die ontwerpt en produceert op basis van de behoeften van elke klant, afhankelijk van het project waaraan u werkt. 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^